Thursday, 23 June 2011

34 : 10 tempat berhantu di dunia

antara 10 tempat berhantu di dunia yang dilaporkan. roger and out!

1. Bhangarh Fort, India


According to a legend, Singhia, a black magic tantrik cursed the palace that everybody would die in the palace and their souls will stay there for centuries without rebirth. Another interesting point is, all the houses in this area are without roofs because whenever a house is built with roof, the roof collapses. wow! kerajaan India melarang sesiapa sahaja untuk stay kat sana selepas matahari terbenam. kita akan dapat lihat signboard kat sana yang tulis cam ni “Staying after sunset is strictly prohibited in this area”. macam Kelly's castle pun ada. huhu serammmm.


2. Ancient, Ram Inn Gloucestershire, England



macam comel je kan rumah ni. this house is like unsettling experience.ciri² rumah berhantu semua ada dalam rumah ni. macam creaky floorboards, cold bare walls, musty smells and so forth. Murder, satanism and child sacrifice are just a few of the dark deeds dikatakan pernah berlaku di sini.


3.Edinburgh Castle, Edinburgh, Scotland


ni mmg nampak la mcm berhantu. inside the empty halls and narrow streets of this castle, there are the echoes of the dead. dan semua ni dah dilaporkan. dan the hot spot dalam istana ni adalah the castle’s prison cells, the South Bridge vaults and Mary’s King Close, a disused street used to quarantine and eventually entomb victims of the plague. turut dilaporkan ada hantu anjing, hantu tnpa kepala, and the bodies of prisoners.


4. Dominican Hill, Baguio City, Philippines.


Menurut penduduk setempat, penghuni-penghuni hantu dalam ni adalah yang mati ketika perang. Some say the patients who died here despite having the hope to be alive turned into ghosts. bunyi² doors, windows, clattering of dishes and screaming voices during night telah dilaporkan.


5. Changi Beach, Singapore

haaa ni kan negara jiran kita.Changi Beach terkenal sebagai tempat askar Jepun memancung kepala² orang² Cina yang disyaki anti-Japan. Orang² kat sana pernah dengar ada org menangis dan menjerit². The heads of the Chinese dead bodies are sometimes seen flying everywhere and headless bodies walk around the beach. The scariest thing is that the ghosts leave blood stains. During nights people observe dug holes that appear as if they were used for burying bodies. kat negara kita pun mesti ada kan?


6. Ohio University,  Athens, America


eh bukan u ni femes ke? tak sangka berhantu. huhu.A large number of places on campus are said to be haunted. The British Society for Psychical Research claims that Athens, Ohio, is one of the most haunted places in the world. ceritanya bermula apabila Wilson Hall, famous for a girl (a supposed witch)who killed herself moments after writing satanic and supernatural things on the wall in her own blood. Washington Hall, which is famous for housing a team of basketball players who all died in a terrible crashm, their ghosts still haunt the hall, and you can sometimes hear them dribbling. The catacombs of Jefferson Hall, where numerous ghost sightings have occurred. And finally, for The Ridges, an abandoned insane asylum that was known for thousands of labotamies and electro shock treatments. Also, a patient who disappeared, and was found five weeks later, her body decomposed onto the floor and left a stain that outlines her body. This stain can still be seen today. wow speechless.


7. Monte Cristo, New South Wales, Australia


Mrs Crawley, the owner of the house never came out of her home after the death of her husband in 23 years of her remaining life except for two times. After her death her ghost haunts the place particularly her former room. hantu tanpa badan, muka kat tingkap, suara-suara aneh, dan paling normal sekali lampu on off on off. ada yang melaporkan bila mereka masuk ke boy's bed, mereka macam breathless and almost died, bila keluar je dari bilik tu, mereka kembali normal.



8.  Highgate Cemetery, North London, England


By night, Highgate Cemetery is like something out of a horror movie. Eerie crooked gravestones, headless angles covered in ivy, dark overgrown passages between the tombs, it’s no wonder this is Britain’s number-one ghost spot. It’s also the burial place of Karl Marx. sape Karl Marx ni? he was a German philosopher, sociologist, economic historian, journalist, and revolutionary socialist who developed the socio-political theory of Marxism. pada tahun 1818-1883. huuu dah lama sangat dah.



9.Screaming Tunnel, Niagara Falls, Ontario


According to local legend, over a century ago, sebuah rumah ladang yang terletak tidak jauh dari terowong ini telah terbakar. a girl, yang terkena api berlari ke terowong ni la sambil menjerit². belum sempat dia padam api tu, terowong ni runtuh. haaa. mcm tu la lebih kurang. so dia tertanam. tapi ade banyak siri la pasal hantu perempuan ni. tapi semuanya pasal perempuan tu terbakar kt terowong ni. if you stand in the middle of the dark tunnel at midnight and light a match, the flame will go out and a girl’s screams will be heard. haha. seramm.



10. Berry Pomeroy Castle, Totness


It has 2 famous female ghosts; the White Lady and the Blue Lady. According to legend the White Lady is the spirit of Margaret Pomeroy, yang mati kebuluran kerana dipenjarakan kat bwh tanah oleh her jealous sister. The Blue Lady is not confined to specific areas and is supposed to lure people into parts of the ruin. Apparently it’s a very bad idea to follow her! haha.



p/s : itu sahaja buat masa ni. nak try search 10 tempat berhantu dalam Malaysia pulak la.
awak boleh like dan komen okay =D

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

BLOG INI ADALAH PERSONAL BLOG NOLEEYANA